Page 19 - Yonex Dutch Open 2018
P. 19

Nieuws
Achtendertig landen op Yonex Dutch Open 2018
Op de Yonex Dutch Open 2018 in Topsportcentrum Almere zullen 40 nationaliteiten gaan strijden om de prijzen. Tijdens de 70e editie van het topbadmintonevenement doen ook weer een groot aantal Aziatische landen, met veel spelers mee.
In totaal nemen er 291 spelers deel aan de Yonex Dutch Open 2018. De Nederlandse afvaardiging voor dit jaar bestaat uit 20 mannen en vrouwen. Onder de deelnemers natuurlijk ook het gemengd dubbel Jacco Arends/ Selena Piek en de Nederlandse kampioenen Mark Caljouw en Gayle Mahulette.
Jeugd gratis toegang!
Ook deze Yonex Dutch Open heeft de jeugd tot en met 17 jaar alle dagen gratis toegang!
Bochane Autoverhuur nieuwe vervoers- sponsor Yonex Dutch Open
De organisatie van de Yonex Dutch Open - BWF Tour Super 100 toernooi - is blij dat Bochane Autoverhuur en Basis Autoverhuur zich als vervoerssponsor hebben verbonden aan het grootste internationale badminton- evenement in Nederland.
Bochane Autoverhuur en Basis Autoverhuur leveren de personenbussen die nodig zijn om spelers, coaches en wedstrijdfunctionarissen tussen Schiphol, Topsportcen- trum Almere en het NH Hotel in Naarden te vervoeren. Op de drukste dagen zullen er 5 personenbussen rondrijden. Voor het huren van auto’s en personenbussen bij Bochane Autoverhuur en Basis Autoverhuur, kijk op www. bochaneautoverhuur.nl of www.basisautoverhuur.nl
  19

   17   18   19   20   21