Page 21 - Yonex Dutch Open 2018
P. 21

 Side events
Tijdens deze Yonex Dutch Open worden net als de
voorgaande jaren diverse side events en bijeenkomsten georganiseerd. Topsportcentrum Almere is een mooie locatie, die naast een topsporthal en een breedtesporthal ook nog verschillende vergaderruimtes beschikbaar heeft. Daarnaast kan ook Sporthal Olympiakwartier worden gebruikt. Daarmee is dit topevenement ook een platform voor veel badmintonliefhebbers die ook zelf willen spelen of bijeenkomsten bijwonen.
Jeugdclinics
Onder leiding van Ilse Vaessen, met hulp van verschillende Nationale topspelers worden op de zaterdag en zondag jeugdclinics georganiseerd voor de jeugdleden van verenigingen. Ruim 300 kinderen hebben zich aangemeld voor de clinics op de zaterdag en zondag. En naast zelf spelen, kunnen zij ook de wedstrijden van de Yonex Dutch Open bekijken. Zaterdag vinden de clinics plaats in de breedtesporthal en op zondag in de nieuwe hal naast het Topsportcentrum.
 Mixed Team Recreanten Toernooi (MRTT)
Het is een goede traditie geworden dat ook de recreanten een eigen plaats hebben tijdens de Yonex Dutch Open. Zij spelen op zondag hun teamtoernooi. 36 teams hebben zich hiervoor ingeschreven. Het MRTT vindt plaats in de breedtesporthal, waar 12 banen beschikbaar zijn.
 21



























































































   19   20   21   22   23