Page 5 - Yonex Dutch Open 2018
P. 5

Van de voorzitter
Dit jaar beleven we alweer de 70ste editie van de Yonex Dutch Open. Een evenement waar we als Badminton Nederland erg trots op mogen zijn.
Dit enige Grand Prixtoernooi dat jaarlijks in Nederland wordt gespeeld is voor ons een ontmoetingsplaats van iedereen die badminton een warm hart toedraagt.
Opnieuw zijn er veel inschrijvingen uit Aziatische landen. Indonesiƫ, Japan, Maleisiƫ, China, Chinese Taipei en India zijn met een sterke delegatie vertegenwoordigd.
Als het om de Nederlandse inbreng gaat, zijn onze ver- wachtingen richting de Nederlandse kampioen Mark Cal- jouw en het gemengddubbel Jacco Arends/Selena Piek natuurlijk hoog gespannen.
Ook vinden er de hele week side events plaats, zoals het bedrijventoernooi, de jeugdclinics en het Mixed Recrean- ten Team Toernooi. Nieuw dit jaar zijn het badmintontoer- nooi voor scholen en de mogelijkheid om elke dag een leerzame workshop te bezoeken.
Ik wens iedereen, spelers, begeleiders, organisatie en na- tuurlijk u toeschouwers, een mooie badmintonweek toe. De gemeente Almere, hoofdsponsor Yonex en overige sponsors en alle medewerkers en vrijwilligers wil ik op voorhand alvast hartelijk danken voor hun inzet om dit mooie evenement opnieuw mogelijk te maken.
Michel Bezuijen
Voorzitter Badminton Nederland
   5

























































































   3   4   5   6   7