Partners

GooiseNetwerkBorrel
    De no-nonsens zakelijke netwerk bijeenkomst.

De GooiseNetwerkBorrel is een gezellige kwalitatieve en no-nonsens zakelijke netwerk bijeenkomst met wisselend programma die 10 x per jaar elke tweede donderdag van de maand (m.u.v. juli en augustus) wordt georganiseerd. Locatie: NH Hotel Naarden. De bijeenkomsten zijn voor ondernemers, managers, en directeuren die eigenaar of medewerker zijn van een actieve onderneming, die hun business en netwerk willen uitbreiden. Alle members kun je vinden op de website www.gooisenetwerkborrel.nl zodat je snel en eenvoudig na je kennismaking contact kan maken. Meld je nu aan als member

Meer informatie: www.gooisenetwerkborrel.nl  of kijk op Facebook

 

NH Hotel Naarden

Op een prachtige locatie direct aan de snelwegen A1/A6 ligt het NH Hotel Naarden. Het hotel is omgeven door het glooiende landschap van het Gooi, ook bekend als de ‘Tuin van Amsterdam’. De jachthaven van Naarden en de 18-holes golfbaan liggen om de hoek en het stadscentrum bevindt zich op loopafstand. U kunt ook in minder dan 30 minuten met de auto naar Amsterdam. Rustige, comfortabele kamers met gratis WiFi in het hele Hotel. Het restaurant van het hotel biedt idyllisch uitzicht op het landschap en serveert een heerlijk internationaal menu met enkele Nederlandse klassiekers en er is een gezellige bar.

 

Commesso en NH Hotel zijn partner voor de organisatie van de maandelijkse GooiseNetwerkBorrel.

Meer informatie ontvangen over de GooiseNetwerkBorrel? Neem contact met ons op.

GooiZaken

GooiZaken is het magazine voor en door ondernemend Gooi. Doel van GooiZaken is om mensen en bedrijven in het Gooi, Flevoland en omstreken met elkaar te verbinden.

Commesso heeft gekozen voor een moderne en eigentijdse redactieformule, die perfect aansluit op de behoefte van ondernemend Gooi. GooiZaken bevat nieuwsfeiten, wetenswaardigheden, columns en tips voor en door ondernemers uit de regio. Daarnaast vormen advertenties en profielpagina’s voor startende, maar ook voor bestaande bedrijven een podium met commerciële kansen. Commesso is de uitgever van GooiZaken.

 

Meer informatie ontvangen over de GooiZaken? Neem contact met ons op of kijk voor redactie en advertentiemogelijkheden op: www.gooizaken.nl

Tadorna Media

Tadorna Media Bussum is gespecialiseerd in televisie- en videofilms en het uitgeven van boeken en tijdschriften. Ook communicatieadvisering en coaching op deze gebieden worden door Tadorna Media verzorgt.

Verder werkt Tadorna Media samen met televisiemakers, presentatoren, journalisten, auteurs, producenten, reclamemakers en vormgevers, die gerekend worden tot de absolute top in het vakgebied. Veelkleurige vogels, net als de bergeend (Tadorna tadorna), een bekende Gooise vogel.

Commesso werkt op meerdere gebieden binnen media samen met Tadorna Media o.a. ook voor het glossy magazine Spiegelschrift, welke Commesso samen met Tadorna Media uitgeeft.

 

Meer informatie ontvangen over de producten van Tadorna Media? Neem contact met ons op.

Studio Jacques Seignette

Studio Jacques Seignette is gespecialiseerd in grafische vormgeving ten behoeve van reclame en voorlichting. Commesso werkt samen met Studio Jacques Seignette o.a. voor de vormgeving van GooiZaken, SpiegelSchrift en vele voorkomende opdrachten op dtp en ontwerp gebied.

 

Meer informatie ontvangen over  vormgeving en DTP? Neem contact met ons op. De grafische vormgevers van Commesso helpen u graag verder.

Reclamestudio Almere
Reclamestudio Almere is een full-service reclamebureau.

Specialisten voor o.a. logo ontwerp, een huisstijl, magazine, brochure of een advertentie creëren. Commesso werkt samen met Reclamestudio Almere o.a. voor de vormgeving van Wegwijzer Almere, Golf&Lifestyle en meerdere opdrachten op dtp en ontwerp gebied.

 

Meer informatie ontvangen over een nieuwe huisstijl of opmaak van advertentie? De grafische vormgevers van Commesso helpen u graag verder.

CloudResident

CloudResident en Commesso zorgen ervoor dat wij klanten hosting kunt aanbieden, vaak goedkoper dan dat u nu gewend ben te betalen. Natuurlijk nemen wij u alle zorg uit handen. Naast webhosting verzorgen wij ook ontwikkelen en design van websites en App’s. Alle support, service tot en met een verhuizing van de website verzorgen wij, u hoeft er niets aan te doen.

 

Meer informatie ontvangen over Hosting, websites ontwikkelen en apps? Neem contact met ons op. De website, app en hosting specialisten van Commesso helpen u graag verder.

Rodi Media

Rodi Media en Commesso zijn partners op gebied voor al uw krantendrukwerk.

Toonaangevend, zijn wij op gebied van krantenprint. Onze drukkerij onderscheidt zich door de onbegrensde mogelijkheden en haarscherpe drukkwaliteit. Voor unieke, creatieve en opvallende printproducten zoals een eigen krant of magazine, bent u bij ons aan het juiste adres. Commesso en Rodi zijn al vele jaren partners, zo wordt o.a. de uitgave van Commesso www.gooizaken.nl bij Rodi Media gedrukt.

 

Meer informatie ontvangen over kranten drukwerk op hoog niveau? Neem contact met ons op. De kranten drukwerkadviseurs van Commesso helpen u graag verder

Scholma Print & Media

Scholma Print & Media en Commesso zijn partners op het gebied van al het voorkomende zakelijke drukwerk met uitzondering van krantendrukwerk (partner: Rodi Media)

Commesso en Scholma Print & Media bieden meerwaarde en zijn toekomstgericht. Drukken is een van onze kernactiviteiten, maar wij onderscheiden ons breder o.a. met slimme tools voor drukwerk en (web)publicaties. Wij geven meerwaarde aan brochures en flyers door extra communicatie- en marketingmogelijkheden. Supermoderne drukpersen worden gecombineerd met de snelle ontwikkeling van internet en crossmedia. Uw bedrijfscommunicatie via drukwerk is ook de specialiteit van Commesso.

 

Meer informatie ontvangen over leveren van hoogwaardig drukwerk? Neem contact met ons op. De drukwerkadviseurs van Commesso helpen u graag verder.

Communicatie Services BV

PostNL Communicatie Services BV

PostNL Communicatie Services en Commesso zijn partners op gebied van landelijke of regionale dekking met verspreiding en directmail via PostNL en Sand. Zo wordt de verspreiding en het sealen van GooiZaken per post door PostNL Communicatie Service verzorgt.

PostNL Communicatie Services is een full service direct marketing bedrijf. Zij leveren alle mogelijk diensten en producten op het gebied van direct mail, direct marketing, fulfilment en transactie mail.
Onder het motto “wij helpen u graag!”, zetten Commesso en PostNL zich 100% in voor hun klanten.

 

Meer informatie ontvangen over direct mail en direct marketing? Neem contact met ons op. De direct mail adviseurs van Commesso helpen u graag verder.

Heeft u vragen omtrent Commesso? neem dan vrijblijvend contact met ons op.