Partners

GooiseNetwerkBorrel
De no-nonsens zakelijke netwerk bijeenkomst.
De GooiseNetwerkBorrel is een gezellige kwalitatieve en no-nonsens zakelijke netwerk bijeenkomst met wisselend programma die 10 x per jaar elke tweede donderdag van de maand (m.u.v. juli en augustus) wordt georganiseerd.  De bijeenkomsten zijn voor ondernemers, managers, en directeuren die eigenaar of medewerker zijn van een actieve onderneming, die hun business en netwerk willen uitbreiden. Alle members kun je vinden op de website www.gooisenetwerkborrel.nl zodat je snel en eenvoudig na je kennismaking contact kan maken. Meld je nu aan als member

Kijk voor het laatste nieuws en meer informatie: www.gooisenetwerkborrel.nl  of kijk op Facebook

 

Poortdok

Centraal gelegen op een prachtige locatie in Nederland tussen het Gooi en Flevoland, met afslag van de snelwegen A1/A6 vind je Strandrestaurant Poortdok op een unieke locatie aan het strand met een prachtig uitzicht over het IJmeer.

Poortdok is ruim en sfeervol ingericht met een groot terras waar je tijdens het mooie weer heerlijk van het zonnetje kan genieten met prachtig uitzicht op het strand.
Iedere dag geopend vanaf 12 uur voor lunch, borrel en diner

Commesso en Poortdok zijn partner voor de organisatie van de GooiseNetwerkBorrel.

Meer informatie ontvangen over de GooiseNetwerkBorrel? Neem contact met ons op.

GooiZaken

GooiZaken is het magazine voor en door ondernemend Gooi. Doel van GooiZaken is om mensen en bedrijven in het Gooi, Flevoland en omstreken met elkaar te verbinden.

Commesso heeft gekozen voor een moderne en eigentijdse redactieformule, die perfect aansluit op de behoefte van ondernemend Gooi. GooiZaken bevat nieuwsfeiten, wetenswaardigheden, columns en tips voor en door ondernemers uit de regio. Daarnaast vormen advertenties en profielpagina’s voor startende, maar ook voor bestaande bedrijven een podium met commerciële kansen. Commesso is de uitgever van GooiZaken.

 

Meer informatie ontvangen over de GooiZaken? Neem contact met ons op of kijk voor redactie en advertentiemogelijkheden op: www.gooizaken.nl

Tadorna Media

Tadorna Media is gespecialiseerd in televisie- en videofilms en het uitgeven van boeken en tijdschriften. Ook communicatieadvisering en coaching op deze gebieden worden door Tadorna Media verzorgt.

Verder werkt Tadorna Media samen met televisiemakers, presentatoren, journalisten, auteurs, producenten, reclamemakers en vormgevers, die gerekend worden tot de absolute top in het vakgebied. Veelkleurige vogels, net als de bergeend (Tadorna tadorna), een bekende Gooise vogel.

Commesso werkt op meerdere gebieden binnen media samen met Tadorna Media o.a. ook voor het glossy magazine Spiegelschrift, welke Commesso samen met Tadorna Media uitgeeft.

 

Meer informatie ontvangen over de producten van Tadorna Media? Neem contact met ons op.

Studio Jacques Seignette

Studio Jacques Seignette is gespecialiseerd in grafische vormgeving ten behoeve van reclame en voorlichting. Commesso werkt samen met Studio Jacques Seignette o.a. voor de vormgeving van GooiZaken, SpiegelSchrift en vele voorkomende opdrachten op dtp en ontwerp gebied.

 

Meer informatie ontvangen over  vormgeving en DTP? Neem contact met ons op. De grafische vormgevers van Commesso helpen u graag verder.

Reclame servetten en Tafelconcept

Commesso heeft een samenwerking met de grootste producent van Nederland op gebied van reclame servetten Tafel Concept Nederland. Alle producten sluiten perfect aan bij uw uitstraling en zijn altijd smaak- en sfeervol.

Wilt u uw servetten of tafel aankleding voorzien van uw eigen logo? Commesso helpt u kiezen uit honderden mogelijkheden en opties. Van goedkoop tot zeer exclusief!

Rodi Media

Rodi Media en Commesso zijn partners op gebied voor al uw krantendrukwerk.

Toonaangevend, zijn wij op gebied van krantenprint. Onze drukkerij onderscheidt zich door de onbegrensde mogelijkheden en haarscherpe drukkwaliteit. Voor unieke, creatieve en opvallende printproducten zoals een eigen krant of magazine, bent u bij ons aan het juiste adres. Commesso en Rodi zijn al vele jaren partners, zo wordt o.a. de uitgave van Commesso www.gooizaken.nl bij Rodi Media gedrukt.

 

Meer informatie ontvangen over kranten drukwerk op hoog niveau? Neem contact met ons op. De kranten drukwerkadviseurs van Commesso helpen u graag verder

Scholma Print & Media

Scholma Print & Media en Commesso zijn partners op het gebied van al het voorkomende zakelijke drukwerk met uitzondering van krantendrukwerk (partner: Rodi Media)

Commesso en Scholma Print & Media bieden meerwaarde en zijn toekomstgericht. Drukken is een van onze kernactiviteiten, maar wij onderscheiden ons breder o.a. met slimme tools voor drukwerk en (web)publicaties. Wij geven meerwaarde aan brochures en flyers door extra communicatie- en marketingmogelijkheden. Supermoderne drukpersen worden gecombineerd met de snelle ontwikkeling van internet en crossmedia. Uw bedrijfscommunicatie via drukwerk is ook de specialiteit van Commesso.

 

Meer informatie ontvangen over leveren van hoogwaardig drukwerk? Neem contact met ons op. De drukwerkadviseurs van Commesso helpen u graag verder.

Communicatie Services BV

PostNL Communicatie Services BV

PostNL Communicatie Services en Commesso zijn partners op gebied van landelijke of regionale dekking met verspreiding en directmail via PostNL CS.

PostNL Communicatie Services is een full service direct marketing bedrijf. Zij leveren alle mogelijk diensten en producten op het gebied van direct mail, direct marketing, fulfilment en transactie mail.
Onder het motto “wij helpen u graag!”, zetten Commesso en PostNL zich 100% in voor hun klanten.

 

Meer informatie ontvangen over direct mail en direct marketing? Neem contact met ons op. De direct mail adviseurs van Commesso helpen u graag verder.

Heeft u vragen omtrent Commesso? neem dan vrijblijvend contact met ons op.