Bovo 100% Italian Olive Oil

Bovo 100%Extra Vergine Italian Olive Oil

EXTRA VIERGE OLIJFOLIE

Deze olijfolie is op basis van koudgeperste, in Italië (Sicilië) geplukte en vermalen olijven. Rechtstreeks uit olijven en op mechanische wijze verkregen olijfolie gebotteld in Italië van hoogwaardige kwaliteit. Bewaar afgesloten op een droge en koele plaats en houd uit de buurt van warmtebronnen en direct zonlicht.

 

EXTRA VIRGIN OLIVE OIL

Product from cold extraction of olives grown and milled in Italy.(Sicilië). Superior category olive oil obtained directly from olives and solely by mechanical means bottled direct in Italië. Store closed in a cool dry place, away from heat sorce and direct sunlight.

 

Introductie in Nederland:

Januari 2020 is het top product BOVO olijfolie op de Horecava in Amsterdam in de Italiaanse hal BELLAVITA in Nederland gepresenteerd.
Vele bezoekers beleefden alle culinaire topproducten en hebben deze 100% top olijfolie van Sicilië zelf kunnen proeven! Was u niet in de gelegenheid om ons te bezoeken? Mail of bel ons voor het maken van een (proeverij) afspraak.
In verband met de corona crisis is het momenteel niet mogelijk om een proeverij af te spreken. Wel kunt u al onze smaken online bestellen.
Heeft u vragen omtrent Commesso? neem dan vrijblijvend contact met ons op.