Bovo 100% Italian Olive Oil

Bovo Oil 100% Italian Olive Oil

ACTIE: 2 voor 1

WIJ HELPEN ONZE OLIJFOLIE LEVERANCIER IN ITALIË:

NU ELKE 2E FLES MET ZELFDE INHOUD EN PRIJS GRATIS BIJ UW BESTELLING.

 

In verband met de corona crisis kunt u via mail nu de olijfolie bestellen op basis van elke 2e fles gratis. Deze actie doen wij om onze leverancier tijdens deze zware tijden te helpen. Het gaat om bestaande voorraad dus op is op! Aansluitend gaan wij weer een nieuwe order plaatsen bij de leverancier voor de leveringen najaar 2020. Informatie en bestellingen:  ronald@commesso.nl 

*Elke combinatie is toegestaan maar wel zolang de voorraad strekt.

*Maximaal 6 flessen per klant/bestelling.

*Verzendkosten € 4,95 per zending, of afhalen in Almere.

HIERONDER OP DEZE PAGINA TREFT U ALLE ACTIE 2 VOOR 1 PRODUCTEN AAN!

 

 

EXTRA VIERGE OLIJFOLIE

Deze olijfolie is op basis van koudgeperste, in Italië (Sicilië) geplukte en vermalen olijven. Rechtstreeks uit olijven en op mechanische wijze verkregen olijfolie gebotteld in Italië van hoogwaardige kwaliteit. Bewaar afgesloten op een droge en koele plaats en houd uit de buurt van warmtebronnen en direct zonlicht.

 

EXTRA VIRGIN OLIVE OIL

Product from cold extraction of olives grown and milled in Italy.(Sicilië). Superior category olive oil obtained directly from olives and solely by mechanical means bottled direct in Italië. Store closed in a cool dry place, away from heat sorce and direct sunlight.

 

Introductie in Nederland:

Van 13 tm 15 januari 2020 stonden wij met het topproduct BOVO olijfolie op de Horecava RAI Amsterdam in de italiaanse hal BELLAVITA.
Vele bezoekers beleefden alle culinaire topproducten en hebben deze 100% top olijfolie van Sicilië zelf kunnen proeven! Was u niet in de gelegenheid om ons te bezoeken? Mail of bel ons voor het maken van een (proeverij) afspraak.

 

Bottle of extra virgin olive oil Gold 0,5 liter

Puur natuur en absoluut een top olie!

Gemaakt van 100% eerste pluk olijven. Via natuurlijk proces ontstaan in deze olie Polyfenolen (antioxidanten). Dit zijn plantaardige componenten die verantwoordelijk zijn voor de medicinale eigenschappen van o.a. noten, zaden, groente en fruit. Dat is ook de pittige nasmaak die je kunt ervaren. (meer info: zie achterzijde fles)

Afbeelding: 0,5 liter   €16,50

0,25 liter € 9,25

 

Bottle of extra virgin olive oil Gold 0,25 liter

Puur natuur en absoluut een top olie!

Gemaakt van 100% eerste pluk olijven. Via natuurlijk proces ontstaan in deze olie Polyfenolen (antioxidanten). Dit zijn plantaardige componenten die verantwoordelijk zijn voor de medicinale eigenschappen van o.a. noten, zaden, groente en fruit. Dat is ook de pittige nasmaak die je kunt ervaren. (meer info: zie achterzijde fles)

Afbeelding: 0,25 liter   € 9,25

0,5 liter € 16,50

 

Bottle of extra virgin olive oil Biological 0,5 liter

Bio is bio, 100% gecontroleerd met certificaat vanuit Italië (zie foto)

Superieure categorie olijfolie verkregen uit olijven van biologische teelt door mechanische processen. 100% gecontroleerd met certificaat CCPB Italië Lotto no: LB170819 (meer info: zie achterzijde fles)

0,5 liter € 14,50

 

Bottle of extra virgin olive oil flavoured with chili pepper 0,25 liter

100% olijfolie met natuurlijke toevoeging van chili pepper en chili-smaak. Heerlijk op elke pasta en een pizza. De chili pepper is pittig van smaak. (meer info: zie achterzijde fles)

0,25 liter € 8,25

 

Bottle of extra virgin  olive oil flavoured with chili pepper and garlic 0,25 liter

100% olijfolie met natuurlijke toevoeging van chili pepper, knoflook en chilismaak en knoflookaroma. De chili pepper en garlic is mild en kruidig van smaak. (meer info: zie achterzijde fles)

0,25 liter € 8,25

 

Bottle of extra virgin olive oil flavoured with lemon 0,25 liter

100% olijfolie uit Italië met natuurlijke lemon smaak. De lemon olijfolie past perfect bij visgerechten en als smaak verassing bij desserts op ijs, gebak en chocolade. Heerlijk om vis in te bakken of nadat de vis bereid is te garneren kort voor opdienen. Een smaaksensatie!

De lemon olie is fris van smaak. (meer info: zie achterzijde fles)

0,25 liter  € 8,25

 

Bottle of extra virgin olive oil flavoured with oregano 0,25 liter

100% olijfolie uit Italië met natuurlijke toevoegingen en aroma van oregano.
De oregano olie is mild en kruidig van smaak. (meer info: zie achterzijde fles)

0,25 liter € 8,25

Heeft u vragen omtrent Commesso? neem dan vrijblijvend contact met ons op.